Twitch szabályzat

Tiszteld a másikat, és kerüld a konfliktust!
Segítsd a moderátorok munkáját! Értetek dolgoznak!
Ne írj sok NAGYBETŰT!
Ne spammelj! Ne spammelj! Ne spammelj!
Ne backseatelj! Ne mondd meg hogy te mit csinálnál!
Ha csak nem kérjük a segítségedet, ne spoilerezz!
Ne kéregess subgiftet! CRINGE DOLOG!
Ha a stream nem tech tartalmú, ne tegyél fel tech kérdéseket!
Kerüld a túlzott trágárkodást a chatben!
Ha veszekedtek a chaten, mindkettőtöket bűntethetjük!
A chatben nem politizálunk!
A játékmenet szándékos zavarását keményen bűntetjük!
Próbáld segíteni a streamet és ne hátráltasd más szórakozását.
Ha problémád van valakivel, akkor jelezd az éppen aktuális moderátornak.

Ha valaki szabályt sért a chaten, akkor a szabálysértés mértékétől – és az aktuális hangulat milyenségétől – timeouttal (időkorlátos kizárás) vagy végső esetben bannal (végleges kizárás) bűntetjük.

Amennyiben a szabályzat bármelyik pontjával nem értesz egyet, nyugodtan zárd be a chatet, és nézd tovább a streamet mindenféle gond nélkül. 

A legfontosabb Twitch tudnivalók

Miért nem tudok írni a chaten?
A chat ún. Follower-only módban van. Tehát csak az tud hozzászólni, aki egyrészt elfogadta a chat szalyzatát, másrészt legalább 24 órája követ minket. Egy másik lehetőség, hogy valaki timeoutolt, vagy bannolt, de erről értesítést kapsz.
Mi az a feliratkozás?
Kibannoltak, mit tegyek?
Először is! Egész biztos, hogy ban-t kaptál? 10/9 esetben a moderátoraink csak timeoutolnak, tehát egy idő után újra tudsz írni. Timeout-ot több okból is kaphattál: Nem tartottad be a chat szabályzatát. Bunkón reagáltál valamire. Elég sok tiltott szó van beállítva a chatünkön, lehetséges, hogy belefutáttál véletlenül egybe. Megkérdezted, hogy valami MIKOR LESZ? Ha egész biztos vagy abban, hogy bannoltak, és te úgy érzed, hogy egyszerűen csak rosszkor írtál valamit, mert feszült volt a helyzet, akkor esetleg hozz létre a Fórumunkban egy bejegyzést.
Mikor lesz x,y stream?
Fontos, hogy ezt a chaten SOSE kérdezd meg, mert azonnal megy a Timeout! Arról, hogy mikor milyen stream lesz a Menetrendben tájékozódhatsz!

Mi az a feliratkozás?

Twitch Sub
A Twitch feliratkozás egy módja annak, hogy kövezvetlenül támogass minket, illetve magát a Twitch platformot. Ez egy havidíjas előfizetés, amiért cserébe néhány extra dolgot kapsz.
Nincs több reklám!
Ha feliratkozol a csatornánkra, akkor nincs több “idegesítő” reklám minden egyes alkalommal amikor a streamet nézed. MOBILON SEM!
Nincs több Slow Mode!
Gyakran találkozhatsz a chatben azzal, hogy csak 30/60/90 mp-ként küldhetsz üzenetet a chatben. Ez a slow-mode. Ha feliratkozol ránk, akkor rád ez a megkötés nem vonatkozik.
Chat Badge
Csodás chat badge-et kapsz, ami a 3., 6., 12., 24., 36., 48., 60. illetve 72. hónapban fejlődik.
Emoteok
Hozzáférhetsz a folyamatosan bővülő emotejainkhoz, amiket bármikor használhatsz a chatben:
X