Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkozunk, és hogy egész pontosan mi a TheVR. Hány csatornát üzemeltetünk? Hova milyen tartalmat készítünk? Kikkel dolgozunk együtt?

Minden ezzel kezdődött...

Gaming és a YouTube
2013. októberében indítottuk el az első csatornánkat, a TheVR-t, aminek a tematikája az évek során folyamatosan változott. Kezdetben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltunk, majd indie játékokkal játszottunk. Mára már az egész gamer világot lefedjük. Ezen felül a nézőinknek és támogatónknak hála rengeteg helyen jártunk a világban. Az utazásokat minden esetben rögzítettük, és VLOG formájában bárki vissza tudja őket nézni. Az évek során olyan eseményeken voltunk jelen mint az E3, Gamescom, TwitchCon, CES, IFA. Jelenleg több mint 1000 videó található ezen a csatornán és több mint 725.000 ember követ minket. Az ország egyik legnépszerűbb YouTube csatornája vagyunk.

Szeretjük a kütyüket!

TheVR Tech
2014. júliusában hoztuk létre a második csatornánkat, amely központjában a legújabb technológiák, hardverek, és érdekes technológiai megoldások állnak. Ezek tesztelése és részletes bemutatása a TheVR Tech fő profilja. A cél a képi és tartalmi megjelenítés magasabb szintre emelése annak érdekében, hogy a nézőknek valódi “hands-on” élményben legyen része az adott termékkel kapcsolatban. 2020-ban bővítettük a portfóliónkat, és igyekszünk lefedni az új konzolokkal kapcsolatos újdonságokat is. Jelenleg több mint 360.000 követővel és havi ~1 millió megtekintéssel a TheVR Tech Magyarország egyik legnézetebb technológiai csatornája.

Szeretünk TŰZ képeket csinálni...

Be kell ismerjük, hogy eleinte nem igazán értettük az Instagramot, nem gondoltuk volna, hogy fontos lehet számunkra. Ahogy teltek az évek úgy vált egyre világosabbá, hogy ideje komolyabban venni. 2020-ban egy külön unboxing sorozatot indítottunk el rajta, amit a nézőink és a partnereink is nagyon szeretnek. Ki kell mondjuk: az Instagram az egyik legfontosabb felületünk lett, és mi sem jobb indikátor, mint a közel 300.000 követő. 🔥

Élőben Twitchen!

2016. októberében rájöttünk, hogy egy következő szintre kell lépjünk, és ki kell szakadjunk a szokásos YouTube formátumból, ami a gaming tartalmainkat érintette elsősorban. Jelenleg több mint 440.000 követővel és ~3.000 átlag nézővel Magyarország elsőszámú Twitch csatornája vagyunk.

Minden hétköznap

08:30 – 09:30

Minden hétköznap

13:00 – 17:30

Partnereink akikkel együtt dolgozunk/dolgoztunk az évek során

X