Mi az a TheVR?

Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkozunk, és hogy egész pontosan mi a TheVR. Hány csatornát üzemeltetünk? Hova milyen tartalmat készítünk? Kikkel dolgozunk együtt?

Pisti

CEO, Hoszt

Jani

CTO, Produkciós manager, Vágó

Bazsi

Média manager

Minden ezzel kezdődött

A Gaming és a YouTube

2013. októberében indítottuk el az első csatornánkat, a TheVR-t, aminek a tematikája az évek során folyamatosan változott. Kezdetben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltunk, majd indie játékokkal játszottunk. Mára már az egész gamer világot lefedjük. Ezen felül a nézőinknek és támogatónknak hála rengeteg helyen jártunk a világban. Az utazásokat minden esetben rögzítettük, és VLOG formájában bárki vissza tudja őket nézni. Az évek során olyan eseményeken voltunk jelen mint az E3, Gamescom, TwitchCon, CES, IFA. Jelenleg több mint 1000 videó található ezen a csatornán és több mint 800.000 ember követ minket. Az ország egyik legnépszerűbb YouTube csatornája vagyunk.

Szeretjük a kütyüket!

2014. júliusában hoztuk létre a második csatornánkat, amely központjában a legújabb technológiák, hardverek, és érdekes technológiai megoldások állnak. Ezek tesztelése és részletes bemutatása a TheVR Tech fő profilja. 2021-ben teljesen újragondoltuk a csatorna alapkoncepcióját és a hétköznapi életet érintő, illetve a mi érdeklődési körünket jobban érintő tech termékek is teret kapnak a csatornán. A TheVR Tech Magyarország egyik legnézettebb és legnépszerűbb technológiai csatornája.

Feliratkozók száma
400.000+
Havi megtekintés
~ 1.000.000

Nyissuk ki együtt! Röviden!

2022. szeptemberében hoztunk létre az újabb csatornánkat, ami szintén tech termékekkel foglalkozik annyi csavarral, hogy itt a fókusz az időn van. A rövidformátumú platformok megjelenésével azt láttuk, hogy az emberek igénylik a rövid, tömör taratalmakat, amelyek maximum 5-10 perc hosszúságúak. Így jött létre a TheVR Shortcut, amely kifejezetten a kicsomagoló- és első benyomás videókra épít.

Feliratkozók száma
92.000+
Havi megtekintés
~ 500.000

Élőben, Twitchen!

2016. októberében rájöttünk, hogy egy következő szintre kell lépjünk, és ki kell szakadjunk a szokásos YouTube formátumból, ami a gaming tartalmainkat érintette elsősorban. Később elindult a legrégebb óta futó állandó reggeli műsorunk, a Happy Hour.

Követők száma
560.000+
Havi megtekintés
~ 10.000.000 (Élő+VOD)
Happy Hour
08:30-09:30
Happy Hour
Gaming Stream
13:00-17:00
Gaming Stream

Podcastek

TIMEOUT Podcast

A TIMEOUT Podcast az elsőszámú Podcastünk YouTube-on. Ennek a platformnak több szerepe is van. Szeretnénk a feltörekvő, igazán tehetséges szakmabeli tartalomgyártóknak egy lehetőséget biztosítani arra, hogy bemutatkozhassanak, illetve a már évek óta szakmában lévő társainknak pedig lehetőséget adni, hogy egy hosszú beszélgetésben jobban meg tudják ismerni a nézőik őket. Ezeken kívül pedig egy műsor, ahol érdekes témákról és érdekes emberekről hallhatnak a nézőink/hallgatóink.

APUTEST Podcast

2021. márciusában indítottuk el a közös, havi műsorunkat Nessajjal. Az APUTEST Podcast egy gaming műsor, ahol beszélgetünk az adott hónapban a két csatornán előforduló játékokról, illetve mindenről ami a gaming világot érinti. A legkisebb indie vagy mobil játékoktól a AAA megjelenésekig mindenről szó van.

Ezt Nézd Meg!

2022. utolsó negyedévében egy új szerepet adtunk a régi Ezt Nézd Meg! sorozatunknak, egy külön Podcastben szoktuk megbeszélni az éppen újonnan látott filmeket és sorozatokat.