Loading...

Néhány információ a TheVR-ról

A TheVR 2013. októberében jött létre azzal a céllal, hogy bemutassa az emberek számára a legújabb technológiákat és játékokat a lehető legszórakoztatóbb módon.

A TheVR a YouTube-on

Szeretünk játszani

2013. októberében hoztuk létre az első csatornánkat, a TheVR-t, aminek a tematikája az évek során folyamatosan változott. Kezdetben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltunk, majd indie játékokkal játszottunk. Mára már az egész gamer világot lefedjük. A csatornánkon az indie játékokon át, a legújabb AAA címekig mindent megtalálnak a nézők. Jelenleg több mint 700 videó található ezen a csatornán és 410.000 ember követ minket. Az ország Top 3 legfeliratkozottabb és legnépszerűbb csatornája vagyunk, havi ~9 millió megtekintéssel.

Szeretjük a technológiát

2014. júliusában hoztuk létre a második csatornánkat, amely központjában a legújabb technológiák, hardverek, és érdekes technológiai megoldások állnak. Ezek tesztelése és részletes bemutatása a TheVR Tech fő profilja. A cél a képi és tartalmi megjelenítés magasabb szintre emelése annak érdekében, hogy a nézőknek valódi “hands-on” élményben legyen része az adott termékkel kapcsolatban. Jelenleg több mint 170.000 követővel és havi ~1 millió megtekintéssel a TheVR Tech Magyarország legnézettebb és legdinamikusabban fejlődő technológiai YouTube csatornája.

Kikkel dolgozunk együtt?

Eredményeink

2016

2015

  • Elértük a 100.000 és 200.000 feliratkozót a TheVR YouTube csatornánkkal.

2014

  • A TheVR Tech az Arany Vlog versenyen népszerűségi díjat, közönség díjat, külön díjat és 2. helyezést ér el.
  • Megszerveztük Magyarország első virtuális valóság rendezvényét a VR Day-t.

A #thevr és #wearethevr az Instagrammon