Loading...

Az első szint

“Igazán izgalmas egy új terméket létrehozni. Nagyon örülünk, hogy végre sikerült megalkotni egy olyan PC-t, amire mi is büszkék lehetünk, és bátran ajánlhatjuk a nézőinknek, illetve bárkinek aki bele akar vágni a VR világába, vagy egyszerűen csak egy gamer PC-t keres, és nem elégszik meg a minimummal. Ez a Level One.”  – TheVR Jani és TheVR Pisti

TheVR Windows 10

Fontosnak tartottuk, hogy a lehető legjobb szoftveres élményben legyen része annak, aki megvásárolja a Level One-t, éppen ezért minden gépen egy saját, előre telepített Windows 10 található, amely rögtön, az első bekapcsolás után készen áll a legújabb játékok futtatására.

VR Plug & Play

A Level One a Windows beállítása után készen áll arra, hogy csatlakoztasd a VR headsetedet. Az Oculus Rift-et és HTC Vive-ot is azonnal tudod használni, hiszen minden szükséges driver és szoftver alapból megtalálható a gépen. Nincs letöltés. Bedugod és működik!

Halk build

Fontos szempont sokak számára az, hogy ne legyen hangos a gépük. A megfelelő hardverek kiválasztásának, illetve a Cooler Master Silencio háznak köszönhetően a Level One-nak alig van hangja, még a legmegterhelőbb feladatok esetében sem.

Kis PC, több hely

A Level One-t a tervezésének első pillanatától kezdve egy kis méretű PC-nek képzeltük el. Törekedtünk arra, hogy ár-érték arányban megtaláljuk azt a platformot, ami a legmegengedhetőbb áron képes olyan teljesítményt biztosítani amivel elégedettek lehetünk. A Level One éppen ezért egy microATX build. Egy kicsi gépről van szó, ami alig foglal helyet az asztalon, vagy a lakás bármelyik részén.

Level One Specifikációk

Egy “jövő-biztos” megoldás.

A Level One hardvere tökéletesen elegendő a legújabb játékok futtatásához, akár a legmagasabb grafikai beállításokon is. Valamint a VR címeket is gond nélkül futtatja. Ettől függetlenül a gép megalkotásánál elsődleges szempont volt az, hogy bármikor lehessen bővíteni, bármilyen hardverrel.

Az összes gépünkre 12 hónap garanciát vállalunk.

  • Processzor: Intel® Core™ i5-6500 Quad-Core (6M Cache, 3.60 GHz)
  • Videókártya: ASUS Dual GeForce® GTX 1060 3GB GDDR5
  • RAM: Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 @ 2133MHz
  • Háttértár: Western Digital Blue 7200rpm (64MB Cache) 1TB
  • Tápegység: Cooler Master B500 V2 500W
  • Alaplap: ASUS B150M-C LGA1151 mATX
  • Ház: Cooler Master Silencio 352
  • OS: TheVR Windows 10 Home

Játssz a legújabb játékokkal!

A Level One nem csak egy versenyképes VR PC, a legújabb PC-s játékokkal is tudsz gond nélkül játszani megfelelő fps mellett. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mire is képes a gép a legújabb játékokkal, akkor nézd meg a videónkat:

Vásárlás

Vásárold meg a Level One-t a TheVR Shop-ban!

319.990 Ft